Uitlijnen voor een betere wegligging

WegliggingUitlijnenHeeft u het idee dat uw auto zwaar stuurt, het stuur scheef staat of de auto naar één kant trekt? Dan is de kans groot dat uw auto uitgelijnd moet worden. Uitlijnen is een waardevolle investering voor uw veiligheid en het rendement van de banden.

Een afwijking in de wielstand van uw auto kan gevolgen hebben voor de veiligheid en voor het rijcomfort. Daarbij slijten banden en mechanische onderdelen sneller, heeft u een hoger brandstofverbruik, een slechtere wegligging en minder stuurcontrole. Autobedrijf Terveld is gespecialiseerd in het uitlijnen. We stellen de wielen juist af voor een optimale wegligging.

Controleer regelmatig

Wij adviseren u regelmatig de uitlijning van uw auto te laten controleren. Zeker als u een stoeprand hard heeft geraakt, door een diepe kuil bent gereden of een aanrijding heeft gehad, is het verstandig om even bij ons langs te komen voor een check, zodat u weer veiliger de weg op kunt.

Voordelen van uitlijnen

Wat zijn de voordelen van een goed uitgelijnde auto?

  • Een betere wegligging
  • Meer rijcomfort
  • Langer plezier van uw banden
  • Minder onderhoudskosten
  • Besparing van brandstofkosten

Maak een afspraak voor uitlijnen. Twijfelt u of uw auto uitgelijnd moet worden? Vraag ons om advies en wij controleren de wielstand van uw auto.