Profiteer van onze gratis haal- en brengservice

GratisHaalBreng
Natuurlijk kunt u bij ons wachten met een lekker kopje koffie tijdens de werkzaamheden aan uw auto, maar u kunt ook gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Heeft u een leenauto nodig? Dat is uiteraard geen probleem. Wij rekenen alleen een brandstofvergoeding voor de gereden kilometers.

De garage van Autobedrijf Terveld is ruim opgezet en ingericht met alle benodigde moderne apparatuur. Zo zijn we in staat om met de nieuwste uitlees- en diagnoseapparatuur in de kern van uw auto te kijken en kunnen we alle elektronische onderdelen snel en secuur nalopen. Met veel kennis en passie voor ons vak geven wij uw auto de juiste zorg bij iedere onderhoudsbeurt of reparatie.
 
Onze vakkundige en gediplomeerde monteurs voeren de werkzaamheden snel en vakkundig uit onder toezicht van onze APK-keurmeesters. Dankzij ons lidmaatschap van Bosch Car Service kunt u met ieder automerk bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Of u nu rijdt in een Renault, Opel, Volkswagen, Ford, Citroën, BMW, Mercedes, Peugeot, Toyota, Seat, Alfa Romeo, Fiat of Audi. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten heeft Bosch alles in huis om ons perfect te ondersteunen.

Maak nu een afspraak voor onderhoud.