Wie komt bij ons team? Gezocht 2e monteur.

join2

Autobedrijf Terveld is op zoek naar een 2e monteur.

Ben jij die gemotiveerde autotechnicus die op zoek is naar een nieuwe
uitdaging? Ben je flexibel en enthousiast om te leren? Affiniteit met luchtgekoelde auto’s of hier in geïnteresseerd?

Lees verder

Nieuwe huisstijl. Vertrouwd adres.

AutobedrijfVoordelen

Met trots introduceren wij onze kersverse huisstijl! Alle uitingen van Autobedrijf Terveld dragen nu ons mooie nieuwe logo en de verbeterde vormgeving.

Lees verder

Veilig de weg op met winterbanden

shutterstock_518989087

De koude maanden zijn aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor winterbanden. Wist u dat niet alleen bij sneeuw en ijzel winterbanden veiliger zijn? Bij lage temperaturen heeft u met winterbanden ook op een droge weg meer grip.

 

Lees verder

De zoektocht naar de juiste occasion

occassionzoektochtBent u op zoek naar een andere auto? Heeft u een specifiek model in gedachten of ziet u juist door de bomen het bos niet meer? Met onze jarenlange ervaring en een flinke dosis vakkennis op zak helpt Autobedrijf Terveld u graag om voor u de juiste occassion te vinden die perfect aansluit op uw wensen.

Lees verder

Lease-onderhoud voor ieder merk

Lease

Als leaserijder bent u verantwoordelijk om tijdig onderhoud en reparaties te laten uitvoeren aan uw lease-auto. U staat zelf aan het roer bij wie u dit onderhoud laat uitvoeren.

Lees verder

Gratis apk bij onderhoudsbeurt

APKHet tarief voor een apk bij Autobedrijf Terveld is 29,95 euro. Laat u vervolgens het voorgestelde onderhoud bij ons uitvoeren, dan brengen wij deze kosten in mindering.

Bel 0342 – 45 00 45 voor een vrijblijvende afspraak.