Nieuwe huisstijl. Vertrouwd adres.

AutobedrijfVoordelen

Met trots introduceren wij onze kersverse huisstijl! Alle uitingen van Autobedrijf Terveld dragen nu ons mooie nieuwe logo en de verbeterde vormgeving.

Lees verder

Veilig de weg op met winterbanden

shutterstock_518989087

De koude maanden zijn aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor winterbanden. Wist u dat niet alleen bij sneeuw en ijzel winterbanden veiliger zijn? Bij lage temperaturen heeft u met winterbanden ook op een droge weg meer grip.

 

Lees verder

Gratis wintercheck: wij laten u niet in de kou staan

Is uw auto klaar voor de winter? Profiteer nu van de gratis wintercheck bij Autobedrijf Terveld! Onze monteurs detecteren problemen en zorgen ervoor dat uw licht en zicht optimaal is. Belangrijk, zeker nu het alweer vroeg donker is. Maak een afspraak voor onze gratis wintercheck.

 

Lees verder

De zoektocht naar de juiste occasion

occassionzoektochtBent u op zoek naar een andere auto? Heeft u een specifiek model in gedachten of ziet u juist door de bomen het bos niet meer? Met onze jarenlange ervaring en een flinke dosis vakkennis op zak helpt Autobedrijf Terveld u graag om voor u de juiste occassion te vinden die perfect aansluit op uw wensen.

Lees verder

Win het winterpakket!

Winterpakket

Rara, wat is dit? Weet u het goede antwoord? Doe dan mee en win!

Lees verder

Lease-onderhoud voor ieder merk

Lease

Als leaserijder bent u verantwoordelijk om tijdig onderhoud en reparaties te laten uitvoeren aan uw lease-auto. U staat zelf aan het roer bij wie u dit onderhoud laat uitvoeren.

Lees verder

Gratis apk bij onderhoudsbeurt

APKHet tarief voor een apk bij Autobedrijf Terveld is 29,95 euro. Laat u vervolgens het voorgestelde onderhoud bij ons uitvoeren, dan brengen wij deze kosten in mindering.

Bel 0342 – 45 00 45 voor een vrijblijvende afspraak.