Houd uw hoofd koel met onze airco check

PrijsAircoReinigenMet een goed werkende airco geniet u tijdens warm weer van een aangename temperatuur en een goede luchtvochtigheid in uw auto. Zeker als u op vakantie gaat, is het aan te raden om de airco te laten checken, zodat u tijdens de lange autorit kunt genieten van een optimaal werkende airco. Bij Autobedrijf Terveld krijgt u al een airco reiniging inclusief geurbehandeling voor € 29,95.

De auto airco zorgt het hele jaar door voor comfort. In de herfst en winter laat de airco de ruiten niet beslaan. In de lente en zomer biedt hij een heerlijk aangename temperatuur en zorgt hij ervoor dat u uw hoofd koel houdt achter het stuur. Laat uw airco jaarlijks controleren om verzekerd te zijn van een goed functionerend systeem. Tijdens onze airco check kijken we de airco na en vullen we zonodig het koudemiddel aan.

Wanneer moet u de airco laten schoonmaken?

Elke auto met airco heeft onderhoud nodig. In elk geval eens per vier jaar moet de airco worden bijgevuld. Ruikt u bij het aanzetten van de airco een muffe geur? Dan raden we zeker aan om de airco te laten reinigen. Wist u dat u van een slecht functionerende airco verkouden kunt worden? En dat een vervuilde auto airco allergie in de hand kan werken? Kies dus preventief voor airco reiniging. Het ontbreken van geurtjes betekent namelijk niet dat er geen vuil in het systeem zit. Met een goed onderhouden auto airco kunt u dat voorkomen. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik.

Airco Fresh

Heeft u de airco aangehad en had u last van een stinkende lucht uit de ventilatieroosters? Kies dan voor Airco Fresh en laat uw airco reinigen en behandelen met een geur voor € 29,95.

Maak een afspraak voor een auto airco reinigingsbeurt en laat de airco goed schoonmaken.