Autobedrijf Terveld

Autobedrijf Terveld is terug in het centrum van Achterveld. Eigenaar Ronald Koops heeft zin om het vertrouwde autobedrijf daar verder uit te bouwen. In de afgelopen jaren is et het nodige gebeurd. In 2009 kwam ik naar Achterveld. Sinds begin dit jaar sta ik alleen aan het roer van het bedrijf, vertelt Koops. Daarmee gaat een wens in vervulling. Het biedt me de kans om onze service en dienstverlening helemaal naar mijn eigen ideeën in te richten. Hoe ziet hij dat voor zich en wat is er in zijn ogen belangrijk?

lk wil dat mensen ons kennen als een autobedrijf dat staat voor goede kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Een bedrijf dat snel de juiste diagnose stelt of een goede occasion voor je opzoekt. Een bedrijf met een no nonsens cultuur. Dus zonder pakken, stropdassen en glimmende schoenen. Met medewerkers waarvan je weet dat ze er niet op uit zijn om ook maar één extra tientje uit je portemonnee te praten. Een bedrijf dat zo flexibel is om avonds een spoedreparatie uit te voeren als je om 17,00 uur met pech stil komt te staan.

Alles in huis voor elke reparatie

Koops is ondanks zijn jonge leeftijd een ervaren rot in het autovak. Nog voordat hij aan rijlessen mocht denken, sleutelde hij in de avonduren aan auto’s. Later werkte hij bij een importeur, waar hij jarenlang ervaring opdeed als diagnose-specialist. Die liefde voor techniek is na twintig jaar nog altijd springlevend. Het is een belangrijk fundament onder dit bedrijf.

We genieten er écht van als we mensen weer de weg op kunnen helpen na een complexe reparatie. Of nog beter, dat we reparaties kunnen voorkomen door zorgvuldig onderhoud. Daarvoor heeft hij alle ingrediënten in huis. Een mooi pand In het hart van Achterveld aan de Hessenweg 196, een grote werkplaats met zes bruggen, een team met monteurs die gepokt en gemazeld zijn in het vak.

Nu we dat allemaal uitstekend voor elkaar hebben is het tijd om aan de weg te timmeren en onze bekendheid te vergroten.
We hopen u dan ook snel in ons bedrijf te verwelkomen.

Referenties

terveld-klant

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?


quickservice